ZUPY:
·Flaki
·Grzybowa
·Rosół
·Barszcz z pasztecikami lub krokietem
·Żurek z jajkiem i kiełbasą
II DANIE:
·Karkówka wieprzowa z sosem grzybowym lub własnym, śląskie, surówki
·Dewolaj z piersi kurczaka, frytki, surówki
·Stek z piersi kurczaka, ziemniaki opiekane, surówki
·Udo z kurczaka, talarki, surówki
·Zawijas chłopski, ziemniaki, surówki
·Szaszłyki z ryżem, surówki
·Schab ze śliwką w sosie śliwkowym, talarki, surówki
·Rolada cielęca w sosie pieczeniowym, ziemniaki z wody, surówki
·Kotlet schabowy, ziemniaki, surówki
·Kotlet mielony nadziewany pieczarkami, ziemniaki z wody, surówki
·Eskalopki drobiowe z owocami i serem, ryż z warzywami, surówki
·Roladka schabowa z musem drobiowym i warzywami, zawinięta w plasterek boczku,
ziemniaki opiekane, surówki
·Kieszeń schabowa z pieczarkami, frytki,surówka
·Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie serowo-brokułowym, ziemniaki opiekane, surówki
·Pierś grillowana, półksiężyce, bukiet warzyw
·Karkówka z grila, frytki, warzywa duszone
·Gulasz wołowy z kaszą, surówki
PRZYSTAWKI:
·Schab po warszawsku
·Rolada z łososia ze szpinakiem
·Szynka w galarecie z sosem tatarskim
·Babeczki z pastami (pieczarkowa, szpinakowa, łososiowa)
·Łosoś wędzony z serkiem
·Galaretka cielęco-wieprzowa
·Ryba a”la Kamiza
·Befsztyk tatarski
·Jajka w majonezie
·Jajka faszerowane
·Śledzie na trzy sposoby
·Wędliny pieczyste
·Wędliny tradycyjne
·Pasztet z pieczarkami
·Sałatka krabowa lub kebabowa
·Sałatka jarzynowa
·Sałatka grecka
·Pikle
·Pieczywo
·Ciasta
·Owoce
·Kawa, herbata
·Szampan przywitalny
·Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, woda niegazowana, soki owocowe)
·Chlebek przywitalny
* Menu każdorazowo ustalane jest indywidualnie z klientem